2016. február 14., vasárnap

Túlélni a Valentin napot

Nekem semmi bajom a Valentin nappal. Igen, átvettük, na és? Mit nem? 
A baj az elvárásokkal, a szűnni nem akaró megfelelési kényszerrel van és azzal a mézes- mázos madzaggal, amit mi magunk körítünk az egész köré. 

Lehet szidni a médiát, lehet okolni a puccos-giccses kirakatokat, melyek megtelnek a vigyorgós szivecske párnákkal, a legkényelmetlenebb fehérnemű kreációkkal és a számos vigyorgós- ölelgetős plüssmacival. 

Természetesen minden kapcsolat elején túl kell esnünk a bögre- kispárna, alvósmackó kombón, melyet később a szexi fehérnemű vált fel, de vajon élvezzük magát a folyamatot?

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de engem a frász tör ki minden ünnep és születésnap körül, hogy minek örülne? mit szeretne? mit vegyek neki? .... és ha belegondolok abba, hogy ez egy férfit is izgathat, akkor őszintén megsajnálom őket ezen a napon. 

Mert ez a szerelemről szól, annak, hogy ha máskor nem is, ( De miért is nem?) , na ma megmutatjuk, hogy mennyire is szeretjük az oldalbordánkat és ez óriási feszkót tud szülni az emberben. Ezérét én azt mondom, tegyetek magasról az elvárásokra!


Uraim! Az én tanácsom, hogy ne bosszankodjatok azon, hogy ma nincs nyitva egy üzlet sem és "csak" a vörösrózsa variáció eshet szóba. Nem, nem ma kell megkérni a kezét, ha úgy érzed, hogy nem ez a tökéletes pillanat és nem is kell arannyal bevonnod őt, csak mert Bálint nap van. Nincs szükség akrobata mutatványokra és verset sem kell írnotok. Csak legyetek OTT és legyetek VELE és ma figyeljetek rá! Akarjátok, hogy boldog legyen :) 

...és Hölgyeim! Nem, nem kell belefeszülnötök a mindenhol áttetsző, írtó kényelmetlen string tangába és nem kell belepasszíroznotok magatokat a megismerkedéskor hordott feszülős naciba sem. Nem kell ma több arcpirosító és ne ma próbáljátok összehozni a még soha nem sikerült vacsicsodát sem! Ne legyenek irreális elvárásaitok, ne akarjatok Julia Roberts- ek lenni, csak élvezzétek egymás társaságát!

Legyen ez a nap a megfelelési kényszer nélküli összebújásé, a pokrócba burkolva nézett filmeké, a romantikus sétáké és bármivel is áll elő a Herceg, örüljetek neki, mert legalább annyira szeretne boldognak látni és legaláb annyit készült, mint Te!

Happy Valentine's Day 4 everyone <3 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése