Fefine

Szia!

Nagyon örülök, hogy itt vagy! Jó helyen vagy! 

Az, ami most a Fefine és ami én magam vagyok, azt a lányaimnak köszönhetem, annak, hogy Anya, hogy igazán Nő lehettem általuk. 

Ebben az utazásban volt rengeteg munka, sírás, betegség, hiszti, elkeseredés, lendület, siker és öröm, de két dolog nem változott ebben a hullámvasútban és míg élek ez a két dolog állandó lesz: a két lányom és az édesapjuk; az, hogy Anya vagyok és Nő.

Ez a két csodálatos szerep adja azt a vonalat a saját személyiségemen kívül, ami meghatározza az érzéseimet, az életfelfogásom, a céljaim, a terveim, az egész lényem. Ez adja azt a brand-et, ami a Fefine köré épült fel. Az értéket, a szívet, az elhivatottságot és a közösséget.

Mindig akartam valami többet, mindig akartam valamit, amit csak én tudok. Aztán a sok-sok közös munka és a barátok által állított tükörnek hála rájöttem, hogy az én utam nem önmagam felépítése, hanem mások kiteljesedésében való részvétel, mások álmainak menedzselése és annak a szakmai és lelki támasz szerepnek a vállalása, ami a mai napig a sikerük kulcsa. 

Az én speciális tudásom abban rejlik, hogy ismerlek. Az én képességem, hogy beléd látok és már látlak, mint sikeres Nőt, látlak, mint dolgozó anyukát és látlak úgy, ahogy te még meg sem merted önmagad álmodni. Ezzel a képességgel és kellő marketing- és munkaerőpiaci tudással, tréneri és mentori tapasztalattal állok rendelkezésedre azon az úton, ami a következő években végigkíséri az életed, ha engem választasz társadul. 

Melletted leszek, amikor definiálod önmagad, melletted leszek, amikor ugrálsz a boldogságtól a logódat látva és a háttérben fogom a pezsgőspoharat könnyező szemmel az első sikeres napodon. Mert a képesség benned van! Mert te is különleges vagy! Mert benned is van egy plusz, amit meg kell mutatni! 

Hogy mi az, ami engem igazol? Nézd át a blogot! Nézd át a referenciákat és olvass. Lásd, hogy mit jelent egy közösséghez tartozni, közösen egy célért, egy városért egy ügyért dolgozni. Lásd, milyen az, ha, tesznek érted taktikák, elvárás és intrika nélkül.

Egy szív, ezernyi cél és a Te sikered! Ez a Fefine!


Berdó Erika G. 
Fefine, ügyvezető


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése