2016. január 8., péntek

Rólunk :)

Szia!


Nem az hajt minket, hogy megváltoztassunk, nem az motivál minket, hogy megfeleljünk, csak tesszük, amit a szívünk diktál, amit jónak érzünk és amit hasznosnak vélünk. 
Anyukák vagyunk, feleségek, szakmájukban elismert fiatal nők, akik változást akartak, akarnak maguk körül, körülötted, a világban.

Minden adott volt kezdetben: szakértelem, szív, tenni akarás, szociális érzékenység és sok tapasztalat. Kellett mellénk pár erős férfi, aki a magas röptű elképzeléseinket lehozták a földre, ennek az első lépcsőjét nézed most. 

Szervezett formában elindítottuk azt, amire mindig is vágytunk. Tenni érted, tenni a gyermekeidért, tenni a jövőért, közösséget építeni és segíteni.

A célunk, hogy szolgáltatásainkon és programjainkon keresztül egy olyan egymásra számítani tudó, jó hangulatú, tenni vágyó közösség jöjjön létre, ami együtt tud lépni a Székesfehérváron élő nőkért, családokért. 

Nehéz időket élünk, fontosak a kapcsolatok, a barátok, az a fajta támogatás, ami személyre szabottan neked érkezik.

Érezted már, hogy nem akarsz elmenni egy tanácsadóhoz, mert sznob, biztos nem lenne szimpi és egyébként majd csak lesz valahogy? 
Érezted már, hogy GYES- en töltött napjaid alatt nem tudsz szólni két értelmes szót sem senkihez? 
Érezted már, hogy senki nem érti, miért nem találsz munkát, vagy miért nem érzed magad jól a jelenlegi helyeden? 
Szeretnéd megbeszélni valakivel a gyerekekkel kapcsolatos problémákat, a Téged foglalkoztató ügyes-bajos dolgokat?

Oké, akkor most vegyél egy nagy levegőt és fogadd el, jó helyen jársz! 

Nézz körbe a blogon, nézz fel a Facebook oldalunkra, írj ránk, vedd fel velünk a kapcsolatot és légy részese a csodának! A Te csodádnak!

Kíváncsika vagyunk rád, a véleményedre, aminek hangot is adhatsz a blogon, vagy a Facebook-oldalunkon. Ha ötleted van, akkor írj ránk email-ben a fefine.fefine@gmail.com - on :) 
   Nagy ölelés! :-) 

A Fefine csapata

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése