2016. február 21., vasárnap

Facebook csoportok nektek

Kedves Anyucik!

Ki ne ismerné a tengő- lengő órákat, amikor csak a telefont simogatva szeretnél hasznos infókhoz jutni. Lehet ennek az oka az unalom, a társkeresés, a vásárlás / eladás vágya.
Fontos azonban megjegyezni, hogy ezek az oldalak nem helyettesítik a közvetlen kommunikációt. Soha ne mondd le a barátaiddal való találkozást egy csupa ismeretlenből álló csoport kedvéért és miattuk a gyerkőcnek se mondd, hogy " mindjárt!"
Rangsorolj, majd csemegézz ;)

Ha kisbabás szülőkből álló, mozogni szerető csapatba vágysz: 

SzupeRmami               Katt ...

Kövesd fehérvári edző tanácsait és életmódprogramját, járj el a mamikkal futni a Halesz-ba és légy egy jó kis csapat tagja!

Ha eladnál a városban: 

Székesfehérvári adok- veszek            Katt ....

A csoport több, mint 10 ezer tagot számlál, a használt bugyitól a plazmatévéig megtalálsz benne mindent és te is eladhatod megunt dolgaid.

Bababörze Székesfehérvár                 Katt ....

A csoport majd' 3800 tagot számlál. Megtalálsz mindent, amit a babádnak vennél. Játékot, ruhát, kiscipőt. Fontos, hogy rendszerezd az eladandó holmijaid, különben a szigorú admin a fejedre koppint!


Fehérvári anyukák, kismamák világa    Katt ....

A csoportban közel 2000 tag van. Zömmel eladó termékekkel, de ami plusz a többihez képest, hogy felteheted a kérdéseid gyermekekkel, orvosokkal, tapasztalatokkal kapcsolatosan.


Ha a programok, fehérvári hírek érdekelnek: 

Székesfehérvár Megyei Jogú Város        Katt ...

Minden, amia várossal a programokkal, az itteni történésekkel kapcsolatos. Csak, hogy mindig légy naprakész :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése