2015. július 26., vasárnap

Trichológia Tündivel


Van úgy, hogy belenézel a tükörbe és szuper, amit látsz: mondhatjuk a hajunk "ON" üzemmódban vannak. Aztán jön az a reggel, amikor mindennek klappolnia kellene azelőtt a "húdefontos" dolog előtt, viszont a frizurád "OFF"-ot mond. 


Na akkor kell elgondolkodnod! 

Nem biztos, hogy csak a balszerencsének kell betudni, van, hogy betegségek állhatnak a dolog mögött, van, hogy a samponodban vannak olyan kemikáliák, amik ártanak a hajadnak! 

Ekkor érdemes elmenned trichológushoz!


Hogy mégis kihez? :) Igen, trichológushoz. Kevesen ismerik még talán a lehetőséget, de komoly vizsgálat, mely során sokszoros felbontásban nézik a fejbőröd és a hajszálaid állapotát, hogy a megfelelő kezelést ajánlhassák neked egészséged és hajkoronád megőrzésének érdekében.

Viszont most hallgassuk a szakembert :) 

- Hogyan kell elképzelni egy ilyen vizsgálatot?

- A hajgyógyászati vizsgálatok során először szabad szemmel vizsgáljuk az elváltozásokat a fejbőrön és a hajon, mint például a hajhullás mértéke, hajritkulás foka, zsírosodás illetve korpa mértéke, vagy fejbőr minőségeA probléma pontos meghatározásához mikrokamerás vizsgálatot végzünk, mely 300-szoros nagyításban lehetővé teszi a fejbőr, illetve a kihúzott hajszálak elemzését egy képernyőre vetítve. A vizsgálat után pontosan meghatározható a fejbőr gyógykezelésének menete: milyen készítményekkel, milyen gyakorisággal kell kezelni az elváltozást, a kóros tüneteket. 

- Megvannak azok az adott szervi problémák, amik látszanak a fejbőrünkön? Mondanál pár példát, ha megkérlek? 

-Igen. A hajproblémákat kiváltó szervi elváltozások, betegségek kezelésével sokszor a haj- és fejbőr problémái nem oldódnak meg, ezért fontos állapotának felmérése, kezelése.  Ha szokatlan, rendellenes tünetre figyelünk fel -például erős viszketés, túl zsíros, vagy száraz haj, a fejbőr hámlásával, korpásodásával járó tünet, akkor érdemes hajgyógyászhoz fordulni. A hajgyógyász egyik legfontosabb szerepe abból áll, hogy meg tudja mondani, hogy mi okozza a rendellenes tüneteket, és ha belső szervi probléma van, a megfelelő szakorvoshoz irányítja. 

- Székesfehérváron is van ilyen lehetőség? 
- Igen :) Székesfehérváron egyedülálló módszerrel és eszközzel vizsgálom, és kezelem problémás fejbőrű vendégeimet a Kossuth utcai szalonban. 

Bejelentkezés: 
Matyi Tünde
Szfvár, Kossuth u. 14.

HAJSZÁLON, HAJGYÓGYÁSZAT , BIO FODRÁSZATA 



Katt:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése