2015. április 3., péntek

Kaszinó tojás

Ha már kaszinótojás, akkor gyors fotó és recept, hogy Ti is nyammoghassátok kedvetekre :-) 

Jelentem már nincs belőle, következő adag beígérve ;-)

Fogj 10 tojást, főzd jó sokáig, hűljön ki, aztán pucold meg.
Utána vágd félbe, óvatosan vedd ki a sárgáját és tedd egy tálkába.
Fogd a majonézt és nyomj belőle a sárgája mellé, aztán tedd ezt a mustárral is.
Ízesíts őrölt köménnyel, icipici sóval, borssal. 
Adj hozzá egy evőkanál tejfölt. 
( Ezt nem muszáj, én azért teszem hozzá, hogy krémesebb legyen a cucc. ) 
Reszelj fokhagymát bele ízlés szerint, vagy használj granulátumot.

Fogd és dolgozd össze egy villával, vagy turmixold össze. 
(Én villával szoktam, mert utálok mosogatni.)

Fogd az elkészült trutyit és egy kiskanállal, vagy ha menő szeretnél lenni, akkor habnyomóval rakd a kivájt fehérjékbe, szórd meg petrezselyemlevéllel, tedd tányérra és dugd a hűtőbe 1-2 órára. 

Itt nem állt órákig, mert kívánós a csapat, így is jó volt :-) 

Jó étvágyat :-) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése