2015. február 9., hétfő

Valentin- nap, avagy mi fontos a párodnak?

Kicsit túlcicomázott dolog ez a Valetin- nap dolog!
 
Szerintem, a Valentin-napon a legnagyobb ajándék, ha közösen olyan programot csináltok, amit mind a ketten szerettek. Mi is lehet neki a legnagyobb ajándék, ha nem te magad! Add neki ezt felöltöztetve a minőségi idővel!
 
Magatokért, egymásért tegyetek, hogy legyen tartalékotok azokra az időkre, amikor kevesebb jut mindenből! A legjobb tárgyat, élményt, vagy a kettő ötvözetét adni!
 
A tárgyat megkapja, de mi van, ha az ajándék olyan, amit megkapHAT! :-) ... így egyben ez már élmény is ...
 
Ez a szerelmesek napja. Szerintem, valami olyat talájatok ki, ami mindkettőnknek szép, jó és élmény... mozi, színház, vacsora kettesben, séta, korcsolyázás, hangverseny, masszázs, szaunázás, meccs ... a sor még hosszan folytatható, kombinálható is, de magukban is megállják a helyüket.
 
A nap, illetve az este együttes megajándékozásánál már csak a részletekre kell odafigyelni: gyertya, ylang-ylang illóolaj, halk lüktető zene, finom, illatos, sima bőr és ne feledkezz meg a legfontosabbról: a látványról.
Egy szép új szexi fehérnemű ajándék magadnak is és a párodnak is! Higgyétek el, a látványért nagyon oda tudunk lenni!!!! :-)
 
Ha szingli vagy, akkor se csüggedj!
Ajándékozd meg magad, kényeztesd magad! Menj el egy olyan helyre, ami téged érdekel: kiállítás, koncert,- bármi. Lehet, hogy a végén összetalálkozol valakivel, aki hasonló dolgokért rajong. Nem kell sok, csak bedobni egy semleges témát és már beszélgettek is.... :-)
 
 
Jó készülődést!  ......................
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése