2015. február 19., csütörtök


ÓÓÓÓÓ, mondjátok, hogy nem így van! :-)

Hányszor értünk be úgy a szobába, hogy a szekrény minden tartalma a gyerek alatt volt?
Hányszor tartottuk és (tartjuk még mindig!) felesleges idő pazarlásnak a sok pakolást, sikálást, amit úgysem vesz észre senki fél óra múlva.
A ruhák! Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nincs az a szennyes tartó, ami üres lenne. Mire végre vége a megszáradt-kivasalt-elpakolt háromszögnek, már újra nyitod a szárítós, húzod a fregolit. Nem soha nincs vége ...
Aztán jön a második gyerek, meg a munkás gatya, meg a mosogatni való.
Próbáltam, tényleg vagy ezerszer. Három bögre  az asztalon, elöblít, visszarak, többhez nem nyúl. De még így is: pohár az étkezőben, bögre az éjjeli szekrényen. Mintha vendég sereg lett volna nálunk.
Porszívó. Felszaggattad a parkettát, repültél a szőnyeggel, aztán fordul egyet a nap és megint ott van a cica,- pedig nincs háziállatod..... aha ... ;-)
Na és valljuk be a cipőink! Mi is tudunk ludasak lenni .... 
A cuki otthoni pacsker, vagy a lábadon, vagy ahol hagytad, a menő csizma a cipős szekrény előtt (nem benne), a cuki magassarkú, amit minden reggel felvennél, mert olyan szép -de otthagyod, mert délutánra lerohadna a lábad ... - na az is ott van. De reggel még gondolkodtál a barnán is, így az is ott van dobozostól :-)
Apuciról pedig még nem is beszéltünk. Na de őket majd kitárgyaljuk külön. Addig is kukkantsd meg a videót, mert magadra ismersz!


Pusssz!

Fefine

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése